FANDANGO er meget mere end en webshop. Faktisk startede det hele tilbage i 2006, hvor stifter og ejer, Lena Østergaard åbnede dørene til Aalborgs første og eneste accessories butik. Sidenhen har FANDANGO vokset sig større, og sortimentet byder idag også på en bred palette af highstreet fashion mærker som blandt andre Neo Noir, ICHI, MbyM, JDY, Moves by Minimum samt mange andre populære danske brands. 

Med mange års erfarring fra detailbranchen, og med en brændende interesse for mode, er Lena Østergaard altid på jagt efter nye mærker, nye trends og nye tiltag. Det er vigtigt, at vores kunder mærker vores passion og seriøsitet omkring mode, og vi tager gerne vores kunder med på råd, når der skal indkøbes til butikken. FANDANGO bestæber sig på at være kundernes modeambassadør, og vi tør godt gå forrest og give nye brands en chance, hvis vi tror på at mærket har potentiale og relevans for vores kunder - og så er vi er ikke bange for at skille os ud!

FANDANGO er altid på jagt efter de bedste mærker til de bedste priser, og med stor omskiftelighed og variation bliver vores sortiment aldrig kedeligt. Vi lever ikke blot af at sælge varer, men vi lever af at give byens bedste og mest nærværende service overfor vores kunder! Vi håber, at du som kunde hos Fandango, mærker en oprigtig ydmyghed og taknemlighed overfor alle vores kunder, og det er vores største ønske, at du som kunde altid føler dig unik og særlig velkommen hos os.

Vi brænder for mode og elsker vores fag, som gør det muligt at være i kontakt med mennesker - og forhåbentlig give netop dig en rigtig god oplevelse hos FANDANGO.

Ejer af FANDANGO, Lena Østergaard. Erfaring fra detailbranchen siden 1998.