Gør som mere end 16.000 andre modeinteresserede, og følg FANDANGO på Facebook

Følg vores link her på siden, og like vores side, samt ving af i "få notifikationer", så er du sikker på at få alle informationer om de seneste varer, tilbud, nyheder du ikke må gå glip af, samt muligheden for at deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde fede præmier.

Vi får stor ros fra vores kunder om vores måde at bruge facebook på, da vores kunder nemt og hurtigt kan finde inspiration til lækre outfitts, og dagligt kan holde sig ajour med de seneste, og mest populære varer i butikken. Det er også på facebook vi giver relevante modetips, samt tager Jer med på råd, når vi søger input, og gode idéer fra vores dejlige kunder.

FANDANGO er også meget aktiv på Instagram, og vores følgere er i kraftig vækst. Det er en god idé at følge os på begge medier, da vi ikke nødvendigvis lægger de samme billeder og nyheder op. Instagram er især et sted med trend- og modeinspiration, og du kan altid finde lækre stilbilleder, som kan give dig idéer til din egen tøjstil. 

På begge medier gør vi en dyd ud af at svare vores kunder, og du vil derfor altid få hurtig respons og svar på dine henvendelser til os - også selvom det er efter butikkens åbningstid!