Du finder FANDANGO i Aalborg midtby.
I centrum af Aalborg, i Bredegade, finder du den fysiske butik FANDANGO. Hos FANDANGO finder du et univers af highstreet fashion tøj og accessories. FANDANGO brænder for mode og vigtigst af alt, så brænder vi for at gøre netop dit besøg i butikken til noget specielt. Hver dag møder vi vores kunder med et smil, og vi gør vores absolut bedste for at levere en god service og betjening overfor vores kunder. FANDANGO er nemlig meget mere end en webshop!
Har du en fashionista i maven og elsker du mode og accessories, så er FANDANGO lige butikken for dig!

Gratis styling hos FANDANGO
Mangler du inspiration, eller drømmer du om et kærligt modeskub bagi, så kom ned i FANDANGO og få gratis og uforpligtende hjælp til at blive stylet. Vi har flere års erfaring fra modebranchen og vi tager os gerne god tid til at hjælpe, inspirere og vejlede dig, hvad enten du søger en lille detalje som kan fuldende dit tøjvalg, eller du er på jagt efter et nyt look fra top til tå!

Skal vi hjælpe med ønskeseddelen?
Hos FANDANGO kræser vi for vores kunder og derfor ønsker vi at tilbyde den bedste service. Har du en fødselsdag eller en anden begivenhed lige om hjørnet, så er FANDANGO den perfekte butik at ønske sig gaver fra. Ikke alene har vi priser til alle gaveklasser, men vi holder også gerne styr på dine ønsker, og vi opretter derfor ganske gratis en personlig ønskeliste til dig. Med denne liste, kan du nemt henvise folk til FANDANGO, og så klarer vi resten for dig!

Gør vi dig glad?
Vi vil så gerne møde og lytte til vores kunder, så har du en god idé, kunne vi gøre noget bedre, eller synes du at vi mangler noget i vores sortiment, så kom endelig ned til os i butikken eller skriv en mail. Hver eneste dag gør vi vores bedste for at give en personlig, oprigtig og nærværende kundekontakt. Vi, hos FANDANGO, er her for vores kunder og derfor modtager vi også meget gerne ris og ros. Vi kan kun forblive gode eller blive endnu bedre, hvis vi hører det fra dig!

Må vi forkæle jer lidt ekstra?

Har du og dine veninder, kollegaer eller andre lyst til at få en aften i butikken helt for jer selv, hvor personalet hos FANDANGO har fuld fokus på netop kun jer, så tilbyder vi også at lave disse kundeevents. I skal blot samle minimum 10 personer, så sørger vi for i fællesskab med jer at finde en aften hvor det passer og vi vil så være vært ved en lille forfriskning samt lidt sødt. Derudover vil der på disse aftener være gode fordele i form af tilbud, rabatter og lignende. Kontakt os enten på telefon, mail eller via de sociale medier for at høre nærmere. 

HUSK OGSÅ AT FØLGE FANDANGO PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK.

Åbningstider butikken i Aalborg
Man-Tor: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 19.00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 1. søndag hver måned fra 11-15

Telefon: 98 78 00 38

Mail: shop@fandangoaalborg.dk

Adresse: Bredegade 5, 9000 Aalborg

CVR: 39891581