Ønsker du at returnere en vare?

Ønsker du at returnere en eller flere varer købt på webshoppen, så sender du blot returpakken til vores adresse, vedlagt en kopi af fakturaen, indenfor 14 dage efter ordredato. Adressen er Bredegade 5, 9000 Aalborg. 

- Vi gør opmærksom på, at det er dit ansvar som kunde, at pakken kommer retur direkte til butikken. Vi har derfor ikke mulighed for at afhente pakker på afhentningssteder, hvis pakker eksempelvis sendes retur med DAO, som leverer pakker udenfor butikkens åbningstid. FANDANGO anbefaler, at du sender returvarer med PostNord eller GLS. Sendes pakker alligevel med DAO fratrækkes et afhentningsgebyr på kr. 39 på din returordre. Du har også mulighed for at købe en returlabel via linket her, som sendes via mail og du som kunde selv printer. 

 Hvad skal jeg som kunde gøre/huske?

Fortryder du dit køb efter modtagelse af pakken skal du inden for 14 dage fra ordredato give FANDANGO skriftlig besked om ønske af at gøre brug af returretten. Dette kan ske på mail, brev eller på Facebook i en privatbesked. 

Hvordan foregår tilbagebetaling? 

Når returvaren er modtaget, krediterer FANDANGO varens beløb på det betalingskort du har handlet med, hvis betingelserne for retur er opfyldt. Dvs. varen skal være i original stand med mærke på og returfristen skal være overholdt. Herefter kan der gå op til en lille uge før pengene kan ses på din konto - alt afhængigt af hvilken bank du benytter. 

Varer returneret EFTER de 14 dages returret:

Modtager vi varer, der har overskredet de 14 dages returret - uden skriftlig erklæring om at gøre brug af fortrydelsesretten indenfor 14 dage efter ordredato, forbeholder FANDANGO sig retten til at udstede et tilgodebevis til webshoppen tilsvarende beløbet på varen. Dette tilgodebevis er kun gyldigt online og kan ikke benyttes i fysisk butik. 

Det er også muligt at returnere webshopvarer i vores fysiske butik i Bredegade 5, 9000 Aalborg. Her afleverer man så blot varen og så bliver pengene krediteret via webshoppen til det kort der er betalt med ved bestilling. Husk enten printet faktura eller vis den blot fra din mail på telefon eller lignende. Her gælder følgende regler, at varen skal være retur indenfor 14 dage fra ordredato. 

Ønsker du yderligere information, kan du med fordel læse mere om retur og generelle handelsbetingelser her: handelsbetingelserne eller du er velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.